19 Απρίλιος 2013, 09:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:46

Επιλογή ταλέντων στον Ποντιακό Αλεξανδρούπολης

  • Επιλογή ταλέντων στον Ποντιακό Αλεξανδρούπολης

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Ποντιακού Α.Ο. Αλεξανδρούπολης στην Παλαγία, CAMP προεπιλογής ταλέντων από τον υπεύθυνο scouting του ΠΑΟΚ Κώστα Λαγωνίδη και τους συνεργάτες του.

Το CAMP αφορούσε νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 1998 έως το 2001 και συμμετείχαν συνολικά 62 αθλητές, απ’ όλους τους Συλλόγους του νομού Έβρου που έχουν τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά οι Σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν: Ποντιακός Α.Ο. Football prints ΠΑΟΚ, Καππαδοκία, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ολυμπιακός, Α.Ο. Μαΐστρου, Α.Ο. Διδυμοτείχου και Ορέστης Ορεστιάδας.

Η διοργάνωση αυτή έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας των Τμημάτων Υποδομής του Ποντιακού Α.Ο. με τα αντίστοιχα του ΠΑΟΚ, μια συνεργασία που κλείνει 4 επιτυχημένα χρόνια και κάθε χρόνο οικοδομείται σε πιο σταθερές βάσεις τόσο σε προπονητικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο scouting.

Παράλληλα με το CAMP πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στους προπονητές των τμημάτων Μπαμπίνι, Προτζούνιορ και Τζούνιορ του Συλλόγου με τον αντίστοιχο υπεύθυνο του ΠΑΟΚ Νίκο Νικολαΐδη και αφορούσε προπονητικά θέματα. Ο υπεύθυνος scouting του ΠΑΟΚ Κώστας Λαγωνίδης έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την οργάνωση και δήλωσε τόσο στους υπεύθυνους των Ακαδημιών, όσο και δημόσια πως η παρουσία του ΠΑΟΚ στο νομό μας θα έχει κάθε χρόνο και πιο δυναμικό χαρακτήρα.

Το Δ.Σ. του Ποντιακού εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τους Διαιτητές Καραπέτσα Βασ. Ψαρρά Ξεν. και Ζαφειρόπουλο Κων. καθώς και στον γιατρό Χαρπαντίδη Σ. που τους τίμησαν με την παρουσία τους και βοήθησαν στην πιο άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.