19 Απρίλιος 2013, 08:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:46

Ιβάν Σαββίδης: Θα φέρω εκατομμύρια που θα σώσουν την Ελλάδα!

  • Ιβάν Σαββίδης: Θα φέρω εκατομμύρια που θα σώσουν την Ελλάδα!

Δεν φοβάμαι την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης στην ομιλία του στο περιθώριο των εγκαινίων του "Μακεδονία Παλλάς". Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι διατεθειμένος να φέρει ακόμα περισσότερα χρήματα στη χώρα μας, τα οποία μπορούν να σώσουν την Ελλάδα ενώ αποκάλυψε πως στην είσοδο του ξενοδοχείου υπάρχει ένα τραπέζι πάνω στο οποίο θα τοποθετηθεί το τρόπαιο του champions league.

«Το "Μακεδονία Παλλάς" θέλω να γίνει μέρος του μεγάλου ΠΑΟΚ, της παράδοσης του ΠΑΟΚ την οποία και εγώ ακολουθώ. Και θέλω να ακολουθήσουμε και την ορθόδοξη παράδοση. Σήμερα και χθες έκανα πολύ σημαντικές επαφές, πριν από αυτό ήμουν τρία 24ωρα στο Αγιο Ορος. Νιώθω πως έχω πάρει την ευλογία του Θεού, δεν φοβάμαι την οικονομική κρίση και είμαι έτοιμος να μπω στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα δημιουργούνται στην Ελλάδα. Έχουμε ήδη φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στη χώρα, πιστέψτε ότι υπάρχουν εκατομμύρια ευρώ που μπορούν να σώσουν την Ελλάδα και εγώ θα τα φέρω ακόμη κι αν υπάρξει κίνδυνος. Δεν θα σταματήσω.

Η σωτηρία της Ελλάδας είναι στους Έλληνες της διασποράς και τους καλώ όλους να βοηθήσουν την Ελλάδα. Θέλω να νιώθω εγώ ευτυχισμένος με εσάς και εσείς με μένα, να υπάρχουν δουλειές για να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα και να γίνει η χώρα μας πραγματικός παράδεισος. Χθες ήμουν στο γήπεδο που ήταν γεμάτο και στήριζε με πολύ αγάπη την ομάδα. Σκεφτόμουν βλέποντας αυτή την εικόνα πως αυτός ο κόσμος μας έδωσε ένα δάνειο εμπιστοσύνης και εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε».

Στη συνέχεια, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ κυνηγάει το… Champions League: «Θέλω να πω στον Υπουργό πως υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο αλλά μόνο ένας ΠΑΟΚ. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει λάθος. Αυτός ο οποίος ήρθε σήμερα εδώ όχι ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ, έχει πιθανότητες να φύγει σαν φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Στο λόμπι του Μακεδονία Παλλάς υπάρχει ένα ειδικό τραπέζι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε την κούπα του πρωταθλήματος του Τσάμπιονς Λιγκ».

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:


Πηγή: pamesports.gr