18 Απρίλιος 2013, 21:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:46

18 συλλήψεις χτες στη Θεσσαλονίκη! Δείτε γιατί

  • Αλβανός συνελήφθη με 360 κιλά κλεμμένο λάδι στην Κυπαρισσία

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 18 άτομα συνελαβε χτες η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για διάφορα αδικήματα.

Αρχικά, χτες το μεσημέρι συνελήφθη στην περιοχή της Ευκαρπίας, 32χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, είχε επιμελώς κρυμμένα πλήθος μεταλλικών αντικειμένων προερχόμενα από αντλιοστάσια ύδρευσης- άρδευσης, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

37χρονος έγινε "τσακωτός" μαζί με συνεργό του να προσπαθούν να ανάψουν μηχανή για να την κλέψουν. Ο 37χρονος συνελήφθη και ο συνεργός αναζητείται.

Χτες το μεσημέρι, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων, 46χρονος, προκειμένου να παραλάβει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός άλλου ατόμου, το οποίο είχε ανευρεθεί στην κατοχή 33χρονου αλλοδαπού. Ο 46χρονος προσκόμισε την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και μία εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη, πλην όμως η εξουσιοδότηση ήταν εμφανώς πλαστή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Τέλος, κατά το περασμένο 24ωρο έπειτα από έρευνες της αστυνομίας συνελήφθησαν 8 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα και 7 άτομα για μικροποσότητες ναρκωτικών.

Πηγή: seleo.gr