18 Απρίλιος 2013, 21:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:46

Αυτοί είναι οι δυο ύποπτοι βομβιστές της Βοστώνης!

  • Αυτοί είναι οι δυο ύποπτοι βομβιστές της Βοστώνης!

Οι αμερικανικές αρχές που διεξάγουν τις έρευνες για τις βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστώνη επιχειρούν να αναγνωρίσουν δύο άνδρες που καταγράφηκαν να συνομιλούν μεταξύ τους κοντά στη γραμμή τερματισμού του μαραθωνίου, υποστηρίζει σε σημερινό της άρθρο η εφημερίδα New York Post, δημοσιεύοντας και δύο φωτογραφίες που απαθανατίζουν τα εν λόγω πρόσωπα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι φωτογραφίες αυτές έχουν διανεμηθεί εσωτερικά σε όλες τις μονάδες των δυνάμεων της τάξης προκειμένου να αναγνωρισθούν.

Ο πρώτος από τους δύο άνδρες φέρει ένα μεγάλο σακίδιο πλάτης, ένα ανοικτόχρωμο καπέλο και γυαλιά ηλίου, ο δεύτερος φορά ένα πανωφόρι μπλε με ρίγες και κρατά έναν μεγάλο αθλητικό σάκο επίσης μπλε χρώματος.

«Δεν υπάρχουν άμεσες ενδείξεις που να τους συνδέουν με την επίθεση, όμως οι αρχές θέλουν να αναγνωρισθούν», επισημαίνει η εφημερίδα.

Χθες, δικαστικές πηγές ανέφεραν πως οι διωκτικές αρχές διαθέτουν φωτογραφίες «ενός προσώπου που θεωρείται ότι είναι ύποπτο», αλλά δεν έχει αναγνωρισθεί ακόμη διότι δεν φαίνεται καλά στις εικόνες.

Έκτοτε, τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει λόγο και για έναν δεύτερο ύποπτο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Boston Globe, είναι η βιντεοκάμερα ασφαλείας ενός πολυκαταστήματος εκείνη που τους επέτρεψε να έχουν σαφή εποπτεία όλης της ζώνης κοντά στη γραμμή τερματισμού, αλλά μεγάλη βοήθεια έχουν παράσχει και οι ζωντανές εικόνες από ένα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν πραγματοποιήσει καμία σύλληψη.

zougla.gr

madata.gr

Tags