17 Απρίλιος 2013, 10:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Οκτώβριος 2014, 12:19

Ο Απόλλων Καλαμαριάς για τον αγώνα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

  • Ο Απόλλων Καλαμαριάς για τον αγώνα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

O Απόλλωνας Καλαμαριάς εξέδωσε ανακοίνωση για την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα μνήμης της επετείου της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η συνέντευξη Τύπου και η παρουσίαση του προγράμματος όλου του τυπικού του αγώνα μνήμης για την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25 Απριλίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς επί της οδού Σκρά.

Ο φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Απόλλωνα στις 13 Μαϊου 2013, ώρα 17.00, μεταξύ της Εθνικής που κατέκτησε το Euro 2004 και επίλεκτων Ποντίων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, με γενική είσοδο 10 ευρώ. Θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΠΟΕ, Γιώργος Παρχαρίδης, ο παλαίμαχος άσος Αντώνης Αντωνιάδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλωνα, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης και του ερασιτέχνη Απόλλωνα, Παναγιώτης Χατζηανδρέας και οι εκπρόσωποι των παικτών της ομάδας των επιλέκτων Ποντίων, Σάββας Κωφίδης και Γιώργος Γεωργιάδης.

Καταβάλεται προσπάθεια στην συνέντευξη Τύπου να παρουσιατούν και οι ιστορικές φανέλες της Εθνικής Πόντου, οι παίκτες της οποίας κρεμάστηκαν από το κεμαλικό καθεστώς για παραδειγματισμό στην Αμάσεια το 1921.

Στο πρώτο ημίχρονο οι επίλεκτοι παλαίμαχοι θα φορούν την ιστορική φανέλα της Εθνικής Πόντου, ενώ στο δεύτερο την φανέλα του Απόλλωνα.