16 Απρίλιος 2013, 17:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:47

Ο Αλ Πατσίνο θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση

  • Ο Αλ Πατσίνο θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση

Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, με τον μεγάλο αστέρα του Χόλυγουντ, Αλ Πατσίνο, να αναλαμβάνει να υποδυθεί  τονέλληνα κροίσο.

Η ταινία με τίτλο “Nemesis” και το σενάριο είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Πίτερ Έβανς, «Nemesis: The True Story of Aristotle Onassis, Jackie O, and the Love Triangle That Brought Down the Kennedys», το οποίο αναφέρεται  στα νεανικά του χρόνια του Ωνάση στην Αργεντινή, τον ανταγωνισμό του με τον Σταύρο Νιάρχο, τις ερωτικές του σχέσεις με τη Μαρία Κάλλας και την Τζάκι, καθώς και στην ανταγωνιστική και τεταμένη σχέση του με τον Μπομπ Κένεντι, τον άνθρωπο που επέβαλε μυστικό έλεγχο στις επιχειρήσεις του μεγιστάνα και του απαγόρευσε το εμπόριο σε αμερικανικό έδαφος.

Την σκηνοθεσία θα κάνει ο Φερνάντο Μεϊρέλες, γνωστός για τις ταινίες “Πόλη του Θεού” και “Ο Επίμονος Κηπουρός”, ενώ το σενάριο θα διασκευάσει ο Μπραούλιο Μαντοβάνι.

Ο Ιρλανδός Μάικλ Φασμπέντερ, θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Μπομπ Κένεντι, ενώ αναζητούν ακόμη την ηθοποιό που θα παίξει το ρόλο της Τζάκι.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και αναμένεται να σπάσει ταμεία.