12 Απρίλιος 2013, 09:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:48

Ατματσίδης: Η ΑΕΚ θα σωθεί

  • Ατματσίδης: Η ΑΕΚ θα σωθεί

Πρέπει να ντρεπόμαστε όλοι -και βάζω και τον εαυτό μου μέσα- που επιτρέψαμε να φτάσει εδώ, η ΑΕΚ,  λέει ο Ηλίας Ατματσίδης και δηλώνει σίγουρος για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Η ΑΕΚ θα σωθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο NOVA ΣΠΟΡ FM:

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Δεν έχω καθόλου άγχος, είμαι σίγουρος για την Κυριακή. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την οικογένεια της ΑΕΚ, μιας ομάδας με τίτλους και πορείες στην Ευρώπη να παίζει προτελευταία αγωνιστική την παραμονή της. Πρέπει να ντρεπόμαστε όλοι -και βάζω και τον εαυτό μου μέσα- που επιτρέψαμε να φτάσει εδώ. Τώρα όμως δεν είναι ώρα για να μοιράσουμε ευθύνες. Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, το σημαντικό όμως είναι να πάρουμε το ματς και μετά θα ληφθούν οι αποφάσεις που χρειάζονται».

Για την αλλαγή προπονητή: «Είτε άλλαζε, είτε όχι προπονητής, δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου -ούτε και όταν ήμασταν τελευταίοι- πως θα πέφταμε. Ουαί κι αλίμονο αν το πιστεύαμε ποτέ αυτό. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο και με τη βοήθεια του κόσμου θα νικήσουμε. Αυτό το ματς θα το πάρει ο κόσμος, η φανέλα και η ιστορία».

Για τον ερχομό των Δέλλα, Ζήκου, Μπορμπόκη: «Φυσικά και πιστεύω στα παιδιά που ανέλαβαν τώρα, αλλά το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αλλάξουν την ψυχολογία των παικτών. Το ξαναλέω όμως: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσουμε. Θα το πάρουμε το παιχνίδι -και πολύ εύκολα. Έτσι αισθάνομαι εγώ».

Για το πού βασίζει την αισιοδοξία του: «Το υλικό της ομάδας είναι καλό. Καλύτερο απ’ όσο δείχνει η βαθμολογία. Είναι νέα παιδιά όμως και δεν έχουν εμπειρίες. Ίσως δεν βοήθησαν τόσο και οι παλιοί, να τραβήξουν τα νέα παιδιά. Αυτό όμως λίγο μας απασχολεί τώρα. Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος έφταιξε. Με νοιάζει να σωθεί η ομάδα και μετά να ληφθούν αποφάσεις».

Για το αν θα βρίσκεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ: «Εννοείται ότι θα είμαι στο γήπεδο. Αν και θα είμαι εκτός Αθηνών, θα έρθω μόνο και μόνο για να βρεθώ στην εξέδρα. Δεν γίνεται να το χάσω. Το ξαναλέω σε όλους όμως: Μην ανησυχείτε, η ΑΕΚ θα σωθεί».

Πηγή: pamesport.gr