12 Απρίλιος 2013, 07:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:48

Συγκλονίζει η ομολογία του φονιά με τις 35 μαχαιριές

  • Συγκλονίζει η ομολογία του φονιά με τις 35 μαχαιριές

Συγκλονίζει η ομολογία του φονιά που με 35 μαχαιριές σκότωσε την 20χρονη Μαρία: Θάμπωσα και την σκότωσα...

"Την πολιορκούσα περίπου ένα εξάμηνο. Δεν μου έδινε σημασία. Με απέρριπτε συνέχεια. Ένιωσα ότι με προσέβαλε, θάμπωσα και τη μαχαίρωσα».

Αυτά είναι τα λόγια που χρησιμοποίησε ο 27χρονος κτηνοτρόφος, προκειμένου να «δικαιολογήσει» το πρωτοφανές φονικό που συγκλόνισε τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας και όλη την Ελλάδα.

Χθες ο δράστης, θαμπωμένος από το πάθος του για μια 20χρονη συντοπίτισσά του, την είδε σε μία καφετέρια, την πλησίασε και «τραβώντας» ένα μαχαίρι, την μαχαίρωσε 35 φορές (!) επειδή εκείνη δεν επιθυμούσε να συνάψουν σχέση. «Πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι κυρίως στη περιοχή του λαιμού και του θώρακα. προκλήθηκαν βαριές κακώσεις σε ζωτικά της όργανα». Αυτό διαπίστωσε ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Θ. Βουγιουκλάκης ο οποίος έκανε την ιατροδικαστική εξέταση.

Η κατάθεση της αδερφής του

Από τις καταθέσεις των μαρτύρων προκύπτει ότι την ημέρα του φονικού, ο δράστης είχε κανονίσει να πάει με την 20χρονη για καφέ. Η άρνηση της όμως, τον εξόργισε.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η αδερφή του, η Μαρία φέρεται να του είχε υποσχεθεί ότι χθες θα του έκανε τη «χάρη» να πάνε μια βόλτα. Όταν ο δράστης την είδε στην καφετέρια την πλησίασε προκειμένου να επιβεβαιώσει το ραντεβού.

«Την ρώτησε αν τελικά το βράδυ θα βγουν. Εκείνη του είπε όχι γιατί είχε κανονίσει να βγει με το αγόρι της. Εξοργίστηκε και έφυγε. Στα 50 μέτρα τρελάθηκε, πήρε ένα μαχαίρι, γύρισε πίσω και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να την μαχαιρώνει στα τυφλά. Μιλάμε για 35 μαχαιριές», αναφέρουν αστυνομικές πηγές μιλώντας στη zougla.gr.

Πηγή: zougla.gr