11 Απρίλιος 2013, 08:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:49

Ο Βιντιάδης απαντά για την πλαστογραφία

  • ΑΕΚ: Στα χέρια του Βιντιάδη το πόρισμα των ελεγκτών

Με επιστολή απαντά ο Δημήτρης Βιντιάδης, στο δημοσίευμα του Εθνος των σπορ, περί πλαστογραφίας εγγράφου, για την απαλλαγή του από το στρατό.

Ο υποψήφιος επενδυτής της ΑΕΚ δηλώνει μόνιμος κάτοικος Ελλάδας και εξηγεί πως τον άλλο μήνα θα παρουσιαστεί στον στρατό!

Η επιστολή Βιντιάδη:

«Σε απάντηση του από 10/4/2013 δημοσιεύματος της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» με τίτλο «Βιντιάδης … Σιγκαπούρης», δηλώνω τα κάτωθι:

1. Γεννήθηκα και κατοικώ μόνιμα στην Ελλάδα και ουδέποτε δήλωσα κάτοικος εξωτερικού.

2. Αγνοώ την ύπαρξη των εγγράφων που αναφέρονται στο άκρως προσβλητικό και δυσφημιστικό σε βάρος μου ως άνω δημοσίευμα και δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την σύνταξη ή προσκόμισή τους ενώπιον οποιασδήποτε Αρχής.

3. Δεν απέφυγα την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου καθηκόντων, αντίθετα, αναμένω να εμφανισθώ εντός του μήνα Μαΐου 2013, σε όποιο σώμα ή μονάδα κληθώ για να υπηρετήσω την πατρίδα μου.

4. Θεωρώ κάθε άλλο παρά τυχαία την εμπλοκή του ονόματός μου σε ένα δήθεν «σκάνδαλο», με το οποίο ουδεμία σχέση έχω, κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο, ενώ το όνομα της οικογένειάς μου έχει συνδεθεί με ενδεχόμενη αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Υπό το πρίσμα των ανωτέρω, καλώ την εφημερίδα EΘΝΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, καθώς και κάθε άλλο μέσο που αναπαρήγαγε αντιδεοντολογικά και χωρίς την παραμικρή έρευνα ή διασταύρωση το ψευδέστατο, συκοφαντικό και άκρως προσβλητικό της τιμής, της υπόληψης και της προσωπικότητάς μου δήθεν «ρεπορτάζ», να ανακαλέσει άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση, επιφυλάσσομαι να ασκήσω, δια των συνηγόρων μου Ελίζας Βόζεμπεργκ, Γιαννουλίδου Αναστασίας και Βίκτωρα Παππά κάθε νόμιμο δικαίωμά μου για να προστατευθώ από αυτήν την άδικη, άνανδρη και κακόβουλη επίθεση.

Αθήνα, 10/04/2013

Δημήτρης Βιντιάδης»

Πηγή: sentragoal.gr

Σχετικά άρθρα:

Ο Βιντιάδης ύποπτος για πλαστογραφία