10 Απρίλιος 2013, 17:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Οκτώβριος 2014, 14:56

Γενοκτονία των Ποντίων 2013. Στην Πέλλα ξεκίνησαν οι προετοιμασίες

  • Γενοκτονία των Ποντίων 2013. Στην Πέλλα ξεκίνησαν οι προετοιμασίες

Γενοκτονία των Ποντίων 2013. Στην Πέλλα ξεκίνησαν οι προετοιμασίες. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί τους εκπροσώπους των Ποντιακών Συλλόγων και Σωματείων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σε ειδική συνάντηση για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων.

Ενόψει της πραγματοποίησης των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί τους εκπροσώπους των Ποντιακών Συλλόγων και Σωματείων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας να παραβρεθούν σε ειδική συνάντηση για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (3ος όροφος-Διοικητηρίου) στην Έδεσσα.

Η παρουσία των εκπροσώπων των συλλόγων στη συνάντηση είναι σημαντική για τον καλύτερο συντονισμό, τη διαμόρφωση του προγράμματος με την ενεργή συμμετοχή των ποντιακών οργανώσεων και προκειμένου να αναδειχθεί ο παλλαϊκός χαρακτήρας της ημέρας μνήμης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (τηλ. 2381-3-51205).