10 Απρίλιος 2013, 09:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:49

Μεγάλη προσέλευση στην αιμοδοσία στον Σύλλογο Παναγία Σουμελά

  • Διαμαρτυρία του Συλλόγου Ποντίων Πτολεμαΐδας για την αιμοδοσία (βίντεο)

Μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στον Ποντιακό Σύλλογο Παναγία Σουμελά Κατερίνης. Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Συλλόγου.

Μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 στην πολιτιστική στέγη του συλλόγου μας ''Παναγία Σουμέλα Κατερίνης''. Η προσέλευση του κόσμου και των εθελοντών ήταν πράγματι πολύ ικανοποιητική δίνοντας δυναμικό παρόν και σε αυτήν τη δραστηριότητα του συλλόγου. Είναι αξιοσημείωτο ότι ειδικά σε αυτή την αιμοδοσία έντονη ήταν η προσέλευση και ενεργή η παρουσία της νεολαίας μας όπου έδειξε με αυτό τον τρόπο για άλλη μια φορά ότι είναι παρούσα και ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο και προάγουν τον εθελοντισμό.

Η διοίκηση του συλλόγου δεσμεύετε και εγγυάται κατά το μέγιστο την καλύτερη διαχείριση της τράπεζας αίματος η οποία σκοπό έχει πάντα να βοηθά εκτός από τα μέλη της και το κοινωνικό σύνολο. Στο επίκεντρο ο άνθρωπος. Ευχαριστούμε θερμά όλους για την προσέλευση. Επίσης ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Γ.Ν.Ν. Κατερίνης τα στελέχη του  τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου καθώς και τα μέσα τοπικής ενημέρωσης για την συνεργασία την στήριξη και την προβολή της δραστηριότητας μας αυτής. Ραντεβού στην επόμενη αιμοδοσία του Φθινοπώρου.

Με τιμή το Δ.Σ.

Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης «Παναγία Σουμελά»
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου