9 Απρίλιος 2013, 09:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:49

Νέα στοιχεία για την άγρια κακοποίηση 23χρονης κοπέλας

  • Νέα στοιχεία για την άγρια κακοποίηση 23χρονης κοπέλας

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της 23χρονης κοπέλας που μετά από άγριο ξυλοδαρμό, νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η Αθανασία-Ευθυμία Μπλάχα, το Σαββατο 06/04, μεταφέρθηκε από τον πατέρα και την αδελφή της, βαρύτατα τραυματισμένη, στον  Ερυθρό Σταυρό.

Το κουβάρι την υπόθεσης σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές αρχίζει σιγά σιγά να ξετυλίγεται, καθώς το μοιραίο βράδυ της Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου, ύστερα από μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, στο ''Αγιορείτικο Βήμα'' η κοπέλα εθεάθη μαζί με νεαρό άντρα στην περιοχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός άνδρας, που αναζητείται, ίσως είναι το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση και ο άνθρωπος που μπορεί να γνωρίζει γιατί βρέθηκε η κοπέλα σε κωματώδη κατάσταση έξω απ το σπίτι της.

Επίσης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κρατείται η αδερφή και ένας φίλος της κοπέλας οι οποίοι θα οδηγηθούν στον Ανακριτή, ενώ ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς έπεφταν σε αντιφάσεις...

Ας ελπίσουμε πως η κατάσταση της κοπέλας θα βελτιωθεί... Φίλοι και συγγενείς βρίσκονται στο πλευρό της, ενώ το κόστος της νοσηλείας είναι πολύ μεγάλο για να καλυφθεί απο την οικογένεια, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων αλλά και δυσκολιών που αντιμετωπίζουν...

Πηγή: agioritikovima.gr