8 Απρίλιος 2013, 10:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:50

Ελληνικό ξενοδοχείο στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

  • Ελληνικό ξενοδοχείο στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Ανάμεσα στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έρευνα Best Woerkplaces, βρίσκεται και η "Costa Navarino", μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται στην Μεσσηνία.

Ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα δημοσιεύει η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ με τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces 2013, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Η Costa Navarino δημιουργήθηκε με βασικό σκοπό και όραμα την αναμόρφωση του Νομού Μεσσηνίας με σημείο αναφοράς το πρόσωπο του ιδρυτή και ιδιοκτήτη του, καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, ο οποίος απεβίωσε το 2011.

Μέσω της προσωπικής του ιστορίας και της αγάπης του για τη Μεσσηνία αποτελεί πηγή σεβασμού και έμπνευσης για όλους τους εργαζομένους.

Στο ειδικό αυτό αφιέρωμα αναφέρονται κάποια από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το εργασιακό περιβάλλον των επιχειρήσεων αυτών ξεχωριστό και οι τρόποι με τους οποίους καταφέρνουν, σε περιόδους κρίσης, να κρατούν τη δέσμευση του ανθρώπινου δυναμικού τους σε υψηλά επίπεδα.

"Η Costa Navarino για τους 900 και πλέον εργαζoμένους που γράφουμε καθημερινά την ιστορία της δεν είναι απλά ένας χώρος εργασίας. Είναι ένα εμπνευσμένο όραμα και μια προσωπική αποστολή για τον καθέναν από εμάς", λέει η  Ελενα Γκίκα, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού.