7 Απρίλιος 2013, 10:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:50

Μέλος της Εύξεινης Λέσχης Αθηνών ο Ιβάν Σαββίδης;

  • Είδε την Κ15 του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πριν από μερικές ημέρες. Για δουλειές, λένε οι πληροφορίες. Το ραντεβού έγινε στα γραφεία της «Aegean» στο λιμάνι του Πειραιά.

Ανήσυχη φύση ο Ιβάν, θέλησε να μιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με έναν επιχειρηματία, που τρέφει την ίδια ευαισθησία με αυτόν σε ό,τι έχει να κάνει με τον ποντιακό Ελληνισμό.

Ο σύλλογος, που έχει σημείο αναφοράς την ανάδειξη της διαδρομής των Ποντίων στο διάβα της Ιστορίας, η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών με πρόεδρο τον Μελισσανίδη, λέγεται πως σκοπεύει να τον εγγράψει σύντομα μέλος της.

Όπως τόσους και τόσους από το χώρο του πολιτισμού, του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, που ανάμεσά τους ξεχωρίζουμε τους Κώστα Νεστορίδη, Αντώνη Αντωνιάδη, Τάκη Λουκανίδη, Στέλιο Σεραφείδη, τον δημοσιογράφο και στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο, τον ηθοποιό Παύλο Κοντογιαννίδη και τον συγγραφέα - εκδότη της Ποντιακής Γνώμης τον Σάββα Καλεντερίδη κ.ά.

Σ' αυτήν την περίπτωση, με αφορμή την κοινή καταγωγή και το ποντιακό αίμα, μοιραία θα έρθει η κουβέντα και στο ποδόσφαιρο. Αναπόφευκτα...

Πηγή: enet.gr