6 Απρίλιος 2013, 10:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:50

Νέα κρούση του Ιβάν Σαββίδη σε Θοδωρή Ζαγκοράκη

  • Νέα κρούση του Ιβάν Σαββίδη σε Θοδωρή Ζαγκοράκη

Συνεχείς πιέσεις από τον Ιβάν Σαββίδη για να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Θοδωρής Ζαγκοράκης, με την τελευταία κρούση να αφορά μόνο σε επαγγελματική τους συνεργασία.

Ο πρώην πρόεδρος του Δικεφάλου του Βορρά είναι κάθετα αρνητικό στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στα κοινά της αγαπημένης του ομάδας. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πλησιάσει αρκετές φορές τον Ζαγοράκη για να γυρίσει στην ΠΑΕ, εκείνος όμως μόνο θετικά δεν βλέπει τη συγκεκριμένη προοπτική, έπειτα από όσα είχαν συμβεί μετά την αποχώρησή του.

Η τελευταία πάντως κρούση που δέχτηκε ο παλαίμαχος άσος από τον ομογενή επιχειρηματία, δεν αφορούσε στον ΠΑΟΚ, αλλά σε μία προσωπική τους συνεργασία σύμφωνα με την «Sportday». Συγκεκριμένα σχετιζόταν με άλλες επιχειρήσεις του μεγαλομετόχου των «ασπρόμαυρων», χωρίς να έχει άμεση ενασχόληση με την ΠΑΕ ο Ζαγοράκης.

Την ίδια στιγμή ο Ζαγοράκη φέρεται να έχει δεχτεί και πρόταση από την ΕΠΟ, ώστε να αναλάβει ένα νέο ρόλο στην ομοσπονδία για την ανάπτυξη και τις δημόσιες σχέσεις των εθνικών ομάδων.

Πηγή: gazzetta.gr