6 Απρίλιος 2013, 09:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:50

Σύλλογος Ποντίων Κατερίνης: Οδοιπορικό στον Πόντο και την Μικρά Ασία

  • Σύλλογος Ποντίων Κατερίνης: Οδοιπορικό στον Πόντο και την Μικρά Ασία

Ο Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης Παναγία Σουμελά διοργάνωσε επετειακή εκδήλωση με θέμα Οδοιπορικό στον Πόντο, στη Θράκη, στη Μικρασία, στην Καππαδοκία με κεντρικό ομιλητή τον κ. Σάββα Καλεντερίδη. Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στο τέλος του άρθρου.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 και ώρα 11 π.μ στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης "ΕΚΑΒΗ", επετειακή εκδήλωση με θέμα: "Οδοιπορικό στον Πόντο, στη Θράκη, στη Μικρασία, στην Καππαδοκία". Κεντρικός ομιλητής καθώς και παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Σάββας Καλεντερίδης (εκδότης-συγγραφέας).

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν: Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης Παναγία Σουμελά και Θρακών και Μικρασιατών Πιερίας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν πάρα πολύ ενδιαφέροντα θέματα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον Πόντο, την Θράκη, την Μικρά Ασία, την Καππαδοκία καθώς και την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομιλία από τον κ. Σ. Καλεντερίδη.

Ιδιαίτερη νότα η παρουσίαση Παραδοσιακών τραγούδιων για τις αλησμόνητες πατρίδες από τις μεικτές χωροδίες των διοργανωτών συλλόγων.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στο τέλος του άρθρου.

Gallery