5 Απρίλιος 2013, 09:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:50

Ο Σύλλογος Ποντίων Κορωπίου συμμετέχει στο Let’s Do It Greece!

  • 14 Απρ 2013: Ο Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης στο Let's do it Greece

Το ''Let's Do It'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Φέτος έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κυριακή 14 Απριλίου καθαρίζουν την περιοχή του Κορωπίου σε αυτή την ενέργεια συμμετέχει ο Σύλλογος Ποντίων Κορωπίου Ο Εύξεινος Πόντος.

Τη φετινή διεθνή περιβαλλοντική δράση «Let’s Do It Greece 2013», που θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 14 Απριλίου στο Κορωπί έχει αναλάβει να διοργανώσει το Ν.Π.Δ.Δ «Σφηττός» Δήμου Κρωπίας. Σε σύσκεψη τοπικών συλλόγων, σχολείων και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, φορέων πολιτικής προστασίας, δημοτών και οργανωτικής επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε χθες στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, αποφασίστηκαν οι παρακάτω δράσεις για την Κυριακή 14 Απριλίου 2013:

Αγία Μαρίνα, Αλθέα, Κίτσι: Καθαρισμοί στην ευρύτερη περιοχή και στο δασικό θύλακα Κίτσι. Συμμετέχουν οι τοπικοί σύλλογοι, Εξωραϊστικός Αγίου Γεωργίου, Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός σύλλογος Πανοράματος, Σύνδεσμος Οικιστικών Περιοχών ο "Αμπελώνας Αλυκού", Προοδευτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας, Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός σύλλογος Κίτσι «Η Άνοιξη», Σύλλογος Ποντίων Κορωπίου «Ο Εύξεινος Πόντος», ο σύλλογος της Αλθέας ενώ συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχών.