3 Απρίλιος 2013, 14:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:51

Ναζιστικός χαιρετισμός από το Νότη Σφακιανάκη;

  • Ναζιστικός χαιρετισμός από το Νότη Σφακιανάκη;

Ναζιστικός χαιρετσμός από το Νότη Σφακιανάκη, που στο παρελθόν έχει χαρακτηρίσει "μάγκα" το δικτάτορα Γιώργο Παπαδόπουλο;

«Τελικά ο μόνος μάγκας σε αυτόν τον τόπο, μετά τον Ιωάννη Μεταξά που είπε το “Όχι” εξ’ ονόματός μας, ο αμέσως επόμενος μάγκας, δυστυχώς ήταν πάλι δικτάτορας, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε το σθένος, την ανδρεία, να τον καταδικάσει η πατρίδα του και να πάει στη φυλακή και να πεθάνει εκεί, χωρίς να ζητήσει χάρη, γιατί θα αποδεχόταν πως έβλαψε την πατρίδα του, ενώ αυτός ήταν πραγματικά πατριώτης.

Αυτός που τον καταδίκασε πάλι, ήταν ένας τύπος, ο οποίος ήταν «αδελφή» και αν δείτε απόσπασμα από την δίκη των «Απριλιανών», θα καταλάβετε τι σας λέω. Ήταν στρατιωτικός δικαστής και κάποια στιγμή τον τιμώρησε η χούντα, διότι δεν επιτρεπόταν να είσαι ομοφυλόφιλος μέσα στο στράτευμα, γιατί δίνεις το κακό παράδειγμα.

Έτσι λοιπόν, αφού τον έδιωξαν τον ξαναέφεραν κάποιοι πίσω για να τους καταδικάσει. Δεν είναι τυχαία τα πράγματα έτσι όπως έχουν συμβεί. Αυτός ο τύπος είχε βάλε μια τάξη στα πράγματα και δυστυχώς ήταν ο μόνος. Αυτός και ο πρόγονός του ο Σωκράτης, που τον τιμώρησε η πατρίδα του πάλι με δολοπλοκία» ανέφερε σε συνέντευξή του.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, αλλά δεν ξεκαθαρίζεται αν πρόκειται για ναζιστικό χαιρετισμό

Πηγή: seleo.gr