3 Απρίλιος 2013, 08:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:51

Η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ

  • Η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ

Λίγο μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε χθες, η διοίκηση του Δικεφάλου εξέδωσε ανακοίνωση που ενημερώνει για τα καθέκαστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. που ως μοναδικό θέμα είχε την εκλογή από το σώμα των μετόχων αιρετής διοίκησης. Μετά από την μυστική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε από τους εκπρόσωπους  των μετόχων η ΠΑΕ αποκτά αιρετή διοίκηση η οποία αποτελείται από τους κ.κ. Βρύζα Ζήση, Γεροντίδη Ηλία, Μηλιωρίδη Σπύρο, Ποικιλίδη Παναγιώτη, την κ. Goncharova Maria και τον κ. Παπαδόπουλο Δημοκράτη ως νόμιμο εκπρόσωπο του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το ποσοστό των μετόχων που εκπροσωπήθηκε ήταν 81,91% με την κ. Maria Goncharova, ως εκπρόσωπο του μεγαλομετόχου κ. Ιβάν Σαββίδη και της εταιρία DIMERA LTD να  προτείνει για μέλη του διοικητικού συμβουλίου τους: Βρύζα Ζήση, Γεροντίδη Ηλία, Μηλιωρίδη Σπύρο, Ποικιλίδη Παναγιώτη, Goncharova Maria.

Η διάρκεια του νέου διοικητικού συμβουλίου μπορεί να φτάσει έως τα πέντε χρόνια.

«Όπως ξέρετε από το καλοκαίρι η ΠΑΕ άλλαξε σελίδα. Λύνονται με επιτυχία όλα τα οικονομικά προβλήματα και πλέον απομένει το ζήτημα των παλαιών χρεών. Ήρθε λοιπόν  η ώρα να αποκτήσει η ΠΑΕ αιρετή διοίκηση», υποστήριξε από το βήμα της συνέλευσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Ζήσης Βρύζας".