2 Απρίλιος 2013, 14:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:51

Φοιτητής ξυλοκοπήθηκε άγρια επειδή ζήτησε απόδειξη

  • Φοιτητής ξυλοκοπήθηκε άγρια επειδή ζήτησε απόδειξη

Φοιτητής στην Κομοτηνή ξυλοκοπήθηκε άγρια επειδή αρνήθηκε να πληρώσει όταν δεν του έφεραν τη νόμιμη απόδειξη για τον λογαριασμό.

Θύμα αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης έπεσε ο 20χρονος φοιτητής Γιάννης Γκερέκος για μια απόδειξη μόλις 8 ευρώ. Μαζί με τους φίλους του διασκέδαζαν σε κατάστημα στο κέντρο της Κομοτηνής και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν επικαλούμενοι το νόμο που τους δίνει αυτό το δικαίωμα.

Ενώ η παρέα διέσχιζε την κεντρική πλατεία είδαν να τους πλησιάζει ο σερβιτόρος του καταστήματος μαζί με ένα άλλο άγνωστο άτομο. Οπως κατήγγειλε ο 20χρονος, ο σερβιτόρος έδειξε την παρέα τους και στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας κινήθηκε προς αυτούς και χωρίς καμία προειδοποίηση τον χτύπησε με δυνατή γροθιά στο πρόσωπο και έσπευσε να απομακρυνθεί. Ο φοιτητής από το δυνατό χτύπημα σωριάστηκε στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του, ενώ αιμορραγούσε.

Τα άλλα μέλη της παρέας τον μετέφεραν στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής από όπου χτες πήρε εξιτήριο, ενώ θα χρειαστεί να πάει στην Αθήνα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Επίσης ο 20χρονος πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό της επίθεσης που δέχθηκε από τον άγνωστο.

Λόγω του κατάγματος που φέρει στην κάτω γνάθο, θα χρειαστεί να χειρουργηθεί και σε νοσοκομείο της Αθήνας.