30 Μάρτιος 2013, 11:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:52

Άρης Μισαηλίδης: Να βρεθεί φως στο τούνελ

  • Άρης Μισαηλίδης: Να βρεθεί φως στο τούνελ

Θα διεκδικήσει την προεδρία του Ερασιτέχνη Πανιωνίου ο Άρης Μισαηλίδης, για να βρεθεί φως στο τούνελ όπως δήλωσε ο ίδιος, θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο.

Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «SportDay» ο πρώην γυμναστής της ομάδας και γιος του αείμνηστου προέδρου των «κυανέρυθρων».
 
«Είναι γεγονός ότι θα κατέβω. Το ψηφοδέλτιο είναι κατά 99% έτοιμο. Απομένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με ένα-δύο πρόσωπα προτού συμπληρωθεί οριστικά. Γι' αυτό και δεν θέλω να αναφέρω στην παρούσα φάση τα ονόματα που θα το απαρτίζουν», ανέφερε αρχικά ο Μισαηλίδης.

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Θα γίνει μια προσπάθεια ενωτική. Θα χτυπήσω όλες τις πόρτες προκειμένου να αποφέρει κάτι καλό στον Πανιώνιο. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι τραγική. Δεν έχω μαγικό ραβδί. Ούτε να περιμένει ο κόσμος πως θα γίνουν θαύματα. Θα γίνει μια προσπάθεια με ανθρώπους που είναι Πανιώνιοι. Στόχος να μην είναι σε κώμα ο Πανιώνιος και να βρεθεί φως στο τούνελ».

Για το αν χωρούν δύο «καρπούζια» στην ίδια μασχάλη, απάντησε: «Το δύσκολο καράβι είναι η ΠΑΕ. Ο Ερασιτέχνης είναι σε κακή οικονομική κατάσταση. Οι μετοχές είναι του Ερασιτέχνη. Οπότε, εκείνος ορίζει τους κανόνες».

Καλούμενος να σχολιάσει το γεγονός ότι στην τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ υπάρχουν αρκετοί Πανιώνιοι και είχε πει ότι θα χτυπήσει πόρτες, αλλά στην πορεία δεν άνοιξε κάποια, οπότε ποια είναι η διαφορά στις δικές του εξαγγελίες: «Σε μένα πιστεύω να ανοίξουν οι πόρτες! Εχω μια μεγάλη πορεία στον Πανιώνιο, όπως και ο πατέρας μου έγραψε τη δική του ιστορία στο σύλλογο, και εύχομαι να εκτιμηθεί».

Καταλήγοντας, ο Αρης Μισαηλίδης αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει αν θα αναλάβει ο ίδιος την προεδρία του Πανιωνίου ή θα επιλέξει κάποιον άλλον στη θέση του: «Ακόμη δεν το έχω αποφασίσει».

Πηγή: onsports.gr