30 Μάρτιος 2013, 11:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:52

Η κόρη της Παπαρήγα σε πανάκριβο Αμερικάνικο κολέγιο

  • Η κόρη της Παπαρήγα σε πανάκριβο Αμερικάνικο κολέγιο

Η δημόσια ομολογία της γραμματέως του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα ότι η κόρη της θα πάει σε πανάκριβο Αμερικάνικο κολέγιο, προκάλεσε αντιδράσεις στη βουλή και σάλο στους πολίτες που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα για να ζήσουν.

Στη συνέντευξή της που έδωσε στον Σταύρο Θεοδωράκη διερωτήθη "πού το πρόβλημα";

Το "πού είναι το πρόβλημα" εξόργισε τη Χρυσή Αυγή η οποία με ανάρτησή της στο ιστολόγιό της κατακεραυνώνει την κ. Παπαρήγα και το κόμμα της:

Στην ομιλία του στη βουλή ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανέφερε ότι η κόρη της Παπαρήγα φοιτά στο ιδιωτικό Αμερικάνικο Κολέγιο της "φτωχολογιάς" το επονομαζόμενο και ως "Deree", το οποίο διοικείται από τον Αλέξανδρο Σαμαρά, αδελφό του σημερινού πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά.

Αυτά τα λόγια, προκάλεσαν πανικό στο ΚΚΕ που ήταν παρόντες στην αίθουσα, οι οποίοι προσπάθησαν με φωνασκίες και ουρλιαχτά να διακόψουν τον λόγο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα τον αποκάλεσαν ψεύτη κι εκείνος απάντησε ευθέως ότι αυτά που είπε δεν είναι δικά του λόγια αλλά τα ομολόγησε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή μπροστά στο πανελλήνιο.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Αλέκας Παπαρήγα στον Σταύρο Θεοδωράκη. Τα συμπεράσματα δικά σας...