27 Μάρτιος 2013, 14:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:53

Τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη και οι ευχές του ΠΑΟΚ

  • Ιβάν Σαββίδης: Ο Ποντιακός Ελληνισμός είναι το μέλλον για την Ελλάδα

Γενέθλια έχει σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης και όπως είναι φυσικό η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook έχει γεμίσει με ευχές τόσο από τους παίκτες της όμαδας όσο και από απλούς φίλαθλους.

 

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει γενέθλια σήμερα και πιο συγκεκριμένα τα 54α του. Ο Ιβάν Σαββίδης γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου του 1959 στο ελληνικό χωριό Σάντα της Σοβιετικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Γεωργίας. Είναι τα πρώτα γενέθλια που γιοργάζει στην ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη θέση του μεγαλομετόχου. Αν τα επόμενα θα τον βρουν και στη θέση του προέδρου κανείς δεν το γνωρίζει. Όλα θα ξεκαθαρισουν στις 2 Απρίλη όταν και θα έχουμε την γενική συνέλευση για την εκλογή αιρετής διοίκησης.

Αυτές τις ημέρες ο Σαββίδης βρίσκεται στο Ροστόφ της Ρωσίας. Αναμένεται να δεχθεί τις ευχές των πολύ στενών συνεργατών του που έχουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί του (Γκοντσάρεβα, Τσιστιάκοφ). Όσο για την πιθανότητα που υπάρχει προκειμένου να βρίσκεται στο στάδιο Καραισκάκη την Κυριακή για να δει το ντέρμπυ, μέχρι το βράδυ της Τρίτης δεν είχε ξεκαθαρίσει στους συνεργάτες του εάν θα έρθει στην Ελλάδα για το ντέρμπυ ή όχι.