27 Μάρτιος 2013, 08:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:53

Αντώνης Κανάκης: Το ταξίδι που μου άλλαξε τη ζωή

  • Αντώνης Κανάκης: Το ταξίδι που μου άλλαξε τη ζωή

Δείτε το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ με το ταξίδι που έκανε ο Αντώνης Κανάκης,  στη Σιέρα Λεόνε ως πρεσβευτής της ActionAid και που του άλλαξε τη ζωή όπως δήλωσε ο ίδιος.

Την άνοιξη του 2012 η ActionAid πρότεινε στον Αντώνη Κανάκη να είναι αυτός που από την Ελλάδα θα ζήσει το παγκόσμιο πρόγραμμα της ActionAid "IMMERSION", σε ελεύθερη μετάφραση"Βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα". Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε χθες βράδυ από τον ΑΝΤ1.

Το ταξίδι έγινε τον Οκτώβριο του 2012 και έγινε στα πλαίσια ενός προγράμματος της ActionAid στο οποίο καλλιτέχνες, αθλητές και προσωπικότητες των media ταξιδεύουν σε χώρες του τρίτου κόσμου για να ζήσουν από κοντά τις συνθήκες διαβίωση με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου και κατ’ επέκταση την στήριξη της δράσης της ActionAid.

Ο παρουσιαστής έζησε από κοντά τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων, επί 7 ημέρες. Όπως είπε στη Real Life «Πλέον η ζωή μου χωρίζεται στην ‘πριν το ταξίδι’ και στην ‘μετά από το ταξίδι’ περίοδο. Επιφανειακά μπορεί να μην φαίνεται και πολύ αλλά μέσα μου οι αλλαγές είναι σημαντικές».

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι το ντοκιμαντέρ...

Gallery