27 Μάρτιος 2013, 07:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:53

Θεοδωρίδου - Βρεττός σε συναυλία αγάπης

  • Θεοδωρίδου - Βρεττός σε συναυλία αγάπης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ηλίας Βρεττός θα δώσουν μια συναυλία αγάπης στη Θεσσαλονίκη, για να βοηθήσουν μια 15χρονη που “παλεύει” με τη λευχαιμία.

Θα εμφανιστούν στο “Astra Live”, την Κυριακή στις 31 του μήνα, στις 21:30. Στόχος είναι να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την ιατρική περίθαλψη της μικρής Μαργαρίτας, που χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση μυελού των οστών.
 
“Νιώθω μεγάλη ευθύνη και συγκίνηση για αυτή μου τη συμμετοχή που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, διότι μέσα από το τραγούδι, μπορώ να βοηθήσω έστω και ελάχιστα σ\' αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας”, είπε η Νατάσα στη σχετική συνέντευξη Τύπου, επισημαίνοντας πως ήθελε πολύ να βοηθήσει καθώς τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου.
 
Εισιτήρια πωλούνται από την Αναπτυξιακή Εταιρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (Αριστοτέλους 27), τα βιβλιοπωλεία «Μαλλιάρης Παιδεία» (Ερμού 53, Δημητρίου Γούναρη 39 και 25ης Μαρτίου 51, στην Ευκαρπία), τα εκδοτήρια εισιτηρίων του Μεγάρου Μουσικής, τα γραφεία της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης (Καλαποθάκη 6).
 
Η τιμή των εισιτηρίων έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου για την ιατρική περίθαλψη της μικρής Μαργαρίτας, μιας και οι δύο καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς.

Δείτε στο twitter της Νατάσας Θεοδωρίδου τι έγραψε ευχαριστώντας τον κόσμο, εκ των προτέρων...

Gallery